Meer weten?

Gebruikersvereniging Centric blij met de overname van Centric door Nederlands consortium

Op 15 juli 2024 bereikte ons het bericht dat er overeenstemming bereikt is over de overname van de dochters van Centric Holding BV door een Nederlands consortium onder leiding van Imker Capital Investments. Met de verkoop komt een eind aan een turbulente en lastige periode bij deze voor veel overheidsinstellingen belangrijke IT-leverancier.

 

Het consortium bestaat uit Nederlandse partijen die er blijk van hebben gegeven zich goed verdiept te hebben in de producten en diensten van Centric en het belang daarvan voor de overheid. Het Consortium heeft aangegeven het bedrijf minimaal 10 jaar als één geheel voort te zullen zetten en met eigen kapitaal een impuls te zullen geven aan de doorontwikkeling van de producten en diensten van Centric. Er worden twee commissarissen aangesteld met de opdracht de toezeggingen voor continuïteit en investeringen, zoals die bij de verkoop zijn overeengekomen, te bewaken.

 

De vereniging is blij dat met deze overname een einde komt aan deze periode bij de afnemers van de diensten van Centric, maar zeker ook voor het management en personeel van Centric. We verwachten dat met deze stap nieuwe energie vrij zal komen om klanten van Centric nog beter van dienst te zijn. We bedanken Peter Wakkie voor zijn inzet voor de continuïteit van Centric.



< GA TERUG Volgende > < Vorige